Verzending & retourneren

VERZENDING & RETOURENEREN BIJ KOSSEN WONINGINRICHTING
 
Algemeen

Bedankt voor uw interesse in Kossen Woninginrichting! We streven ernaar om u de beste ervaring te bieden bij het winkelen voor vloeren in pakketten. Hieronder vindt u onze retourneervoorwaarden met betrekking tot onze palletleveringen.

Verzending

Wij verzenden onze pakketten via palletlevering. U mag pakketten ook ophalen bij onze showroom, die is open op afspraak.

Retourneren

Om in aanmerking te komen voor retournering, dient u ons binnen 14 dagen na levering op de hoogte te stellen van uw intentie om de vloeren te retourneren. Neem contact op met ons om uw retourzending aan te melden.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de vloeren zich in ongeopende en onbeschadigde staat bevinden, inclusief de originele verpakking. Zorg ervoor dat u de vloeren voorzichtig behandelt bij het uitpakken, om eventuele schade te voorkomen.

Let op: we accepteren geen retourzendingen voor vloeren in pakketten als het totale aantal pakken minder is dan 5. Dit beleid is van toepassing om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen, aangezien kleinere hoeveelheden mogelijk niet opnieuw kunnen worden verkocht.

Bij het retourneren van vloeren in pakketten bent u verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Zorg ervoor dat u de retourzending verzekert en een trackingnummer verkrijgt, zodat u de status van uw retourzending kunt volgen.

Zodra we de retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot de terugbetaling van de aankoopprijs van de geretourneerde vloeren. Houd er rekening mee dat de retourverzendkosten niet worden vergoed.

Neem voor meer informatie over het retourneren van vloeren in pakketten via een pallet contact met ons op. We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.