Meest gestelde vragen

Ja, wij hebben een showroom. Deze is alleen open op afspraak. Het adres is Zandwilg 24D in Winkel.

We adviseren om vlekken zo spoedig mogelijk schoon te deppen, niet (hard) wrijven. Maak daarbij gebruik van een microvezeldoek wat licht bevochtigd is met water. We raden het af om chemische middelen te gebruiken om het hout schoon te maken, want dit tast de beits of eventuele extra beschermlaag aan waardoor het hout kwetsbaarder is voor vlekken.

Wij geven geen standaard garantie over scheurtjes of kiertjes die achteraf ontstaan. Wij hebben hier vooraf helaas geen invloed op en hout “werkt” eenmaal nog door. Uiteraard denken we wel graag per individueel geval mee. In sommige gevallen repareren wij het of of wisselen wij het hout om (wanneer de werking van het hout ervoor zorgt dat het meubel niet meer naar behoren functioneert). 

De kleur op de foto’s zijn bedoelt ter illustratie. Wij zullen de producten standaard in die kleuren leveren. Indien een andere kleur gewenst is, kunt u dit vooraf aangeven. Wij kijken en denken graag met u mee over het maken van een goede keuze voor uw meubel.

Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent. Wij zijn dan ook erg benieuwd waar u niet tevreden over bent. Neem daarvoor gerust contact op met ons via info@kossenwoninginrichting.nl of via 06 – 462 180 87. Wij zullen er dan alles aan doen om uw naar tevredenheid te helpen en samen tot een oplossing te komen.